akuten.

Just nu ligger jag i en sån här väldigt skön säng på sjukhuset (eller inte alls så jävla sköna). Hjärtat har varit sjuk av och till i över en veckas tid nu och i torsdags ringde dom från dagis och berättade att hon hade spytt så de var ju bara ta sig ditt så fort de bara gick. Under resten av torsdagen sov hjärtat och blev väckt när farbror och faster kom för att hämta upp oss och sedan åka till vemdalen. Hjärtat var inte sig själv från och med torsdag kväll och sen gick de bara utför. . Hon blev bara sämre och sämre och natten mellan fredag och lördag var jag i stort sett helt övertygad om att jag skulle få ringa efter ambulans men natten var tillslut över men när det var dags att kliva upp insåg både jag och Englas farmot att de gick inte längre. Slängde in oss i bilen och åkte till akuten, där konstaterade dom rätt fort att hon var uttorkad och vi blev inlaggda på barn och hjärtat fick direkt dropp, nu är klockan snart ett och hjärtat har snart haft dropp i 12 jävla timmar!! Eftersom att jag endå inte kan sova underhåller jag mig med att kasta mig upp ur sängen så fort hjärtat rör sig och har film maraton med mig själv. Ensammheten smyger sig på, hatar att måsta vara själv om de här.. Peace out eller dyligt!

de här är jag idag.



helt sjukt

Just nu ligger jag och hjärtat och kollar på teletubbies, har ingen ork till någonting idag. Både jag och hjärtat ligger med nästan 40 i feber och natten har varit ett mardröms liknande senarium. Hjärtat kunde inte andas så de slutade med att jag halvlåg i sängen med hjärtat på bröstkorgen mage mot mage för att hålla hennes huvud upp så de blev lättare att andas. Vi svettades och frös lite hur som helst och runt halv sex i morse lyckades vi äntligen somna. Klockan åtta var de bara att kliva upp igen för att ringa dagis mm för att berätta att vi är sjuka.


Skulle göra vad som helst för en STOR påse med godis och ramlösa granatäpple!

Peace out, eller nått!





jag är lyckligare nu.

väldigt ofta när jag ser mig i spegeln ser jag en person som jag gärna vill trycka ner och berätta för hur dålig hon är ibland. en del beslut jag tagit i litet har inte alltid varit dom bästa, men däremot är de ingenting jag borde ångra för alla dessa beslut har gjort mig till den jag är. idag är jag en stolt mamma till världens finaste tjej, visst kan jag begå misstag ibland, men de gör väl alla? ingen är väl helt perfekt, inte i mina ögon iaf. i drygt ett och ett halvt år nu har jag kämpat med mina problem och jag kan stolt säga att äntligen är jag på väg att ta mig upp igen, tack vare alla som finns och har funnits runt om mig och som har ställt upp för mig under tiden jag mått som sämst men också lite tack vara mig själv, jag kom till en punkt när jag insåg att jag inte längre kunde dra täcket över huvudet längre.

familjen annorlunda.

Måndagar är i mina ögon den bästa dagen på hela veckan, varför?! - självklart för att de är den dagen i veckan mitt favorit program går "Familjen annorlunda"!! De är så sjukt vad jag älskar de programet, mest familjen Ilmrud! Tycker dom gör de så oerhört bra, och kärleken den familjen har för varandra känns hela vägen hem till tv soffan :)
Gud vad jag önskar att jag hade en sån stor familj ibland, men just för tillfället får Engla all min kärlek, mitt hjärta, mitt allt <3


verklighet.

Sitter och tittar på mitt favorit program "familjen annorlunda" förra året var ett riktigt jävla skit år och nu när jag satt och tittade på tvn kom verkligheten i fatt mig. Jag saknar min farmor så obeskrivligt mycket och just nu vill jag bara lägga mig ner på golvet och gråta! Men fortsätter med de jag gjort i över ett års tid nu, jag sväljer gråten och lägger den åt sidan ett tag till för jag är inte redo att ta itur med de änu.

Älskade farmor, när tiden är inne ses vi i Nangiala <3

vänner

Återigen snurrar de tankar i mitt huvud, den här gången gällande riktigt vänskap. Dom vänner som verkligen är där för en när de går åt skogen så väl som dom finns där när allt går lätt och att kunna ge minst lika mycket omtanke tillbaka. Ibland funderar jag över hur mina vänner så väl familj uppfattar mig? Jag vill verkligen vara den personen mina nära känner att dom kan vända sig till utan att behöva tänka. Jag har vänner jag känner att jag kan vända mig till utan att tveka när de blir jobbigt, och när någonting riktigt bra händer. Kan inte låta bli att tänka och hoppas att dom känner precis likadant, att jag finns där för dom när dom behöver prata så väl bara vill ha lite sällskap. Jag hoppas att dom vänner, familj och släkt som läser de här vet att jag älskar er tveklöst! Jag är er evigt tacksam <3



Solsken och fin besök!

Vaknade som vanligt i morse av att älsklingen ringde och väckte oss! de första lilla hjärtat sa var:
-Tabbis Tabbis! 
Svårt att inte skratta hur trött man än är.
 
Min underbara syster och pappa kom hit och de blev våfflor till frunch Och när pappa åkte bestämde vi oss för att gå ut i de fina vädret och och då fick vi ytterligare fin besök av faster Lisa och Sofie :) 
Pratade med älsklingen igen och han kallade mig för " senil altsaimers kärring" Men fick ju åtminstone vara hans senila kärring.. ;)
 
 
 

marknad

Idag fick jag och min underbara vän Emelie för oss att vi skulle ner på stan och kolla runt lite på marknaden! Vi ångrade oss ganska fort när vi väl kom ner.
Nu framstår jag säkert som värsta jävla surkärringen men fy fan i helvetet vad folk de var! De var i stor sett helt omöjligt att ta sig fram med två vagnar, och jag förstår inte varför folk måste stanna precis mitt i vägen för att prata, varför inte gå lite åt sidan? Nu får den som vill som sagt tycka att jag är gnällig men till den som nu tycker de, testa själv att ge dig ut med barnvagn, och ja lite får jag väl skylla mig själv men endå!

Fredag hela dagen!

Ibland skulle jag bara vilja flippa ur totalt och springa naken runt kvarteret, som idag! Idag är en sån dag som jag bara ville göra strunt och skita i alla måsten. När jag vaknade av alarmet i morse tex vände jag ryggen till och sov ytterligare 45 min bara för att jag kände för de. Tog och våldgästade min syster innan klockan hunnit bli tio. Jag tror alla behöver en "göra ingenting dag" någon gång ibland, jag tog min sån dag idag!








Lilla landet lagom.

 
I mitt huvud snurrar de tusen tankar samtidigt!
 
Just nu sitter jag och tänker på Sverige, eller lilla landet lagomt. Man ska vara på ett visst sätt för att passa in i någonsorts mall, men varför anstränger man sig så för att passa in istället för att leva livet som man själv vill? Varför låter man andras negativa kommentarer och syn på en själv påverka en så? De är lätt att säga att man inte bryr sig eller tar åt sig men å andra sidan gör vi de. Varför verka stark utåt fast man mår skit innerst inne. Igår diskuterade vi de här med sjukskrivning, att bryta ett ben eller en arm är helt okej då är de klart man blir sjukskriven om man ej kan jobba, men varför är just de här med psykisksjukdom så ner tystat? Varför skäms man så över att må dålig psykiskt, de är ju ingenting man väljer själv så väl man inte väljer att gå och bryta Ett ben eller en arm, eller de skulle iaf inte jag välja att göra!
 
 

ung mamma

Sitter och funderar lite på det här med att vara ung när man får barn. Visseligen var jag 20 när jag fick min dotter vilket inte är speciellt ungt i mina ögon egentligen. Men folk har en tendens att dra förhastade slutsatser att bara för att man väljer att skaffa barn i tidig ålder så kommer man inte någonstans i livet och har svårt att se att man faktist kanske har mer energi och ork än någon som väljer att skaffa barn när man är runt 30 vilket inte heller är fel. Men varför ska man lägga så stor vikt runt just åldern? Jag vet själv några i min omgivning som har barn som är helt underbar föräldrar! Så varför i hela världen har en siffra så stor betydelse för folk?!

De här med blogg..

De här med blogg hade jag aldrig trott kunde vara min grej, men igår när jag satt och pratade med mig syster slog de mig att de faktist kanske kunde vara nått, och nu sitter jag här och skriver mitt första inlägg. Men vad skriver man då som andra kan uppfatta som intresant att läsa, och på samma gång slår tanken mig att varför ska jag skriva nått som kan vara intresant för andra att läsa när jag borde skriva för min skull.

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

eboije.blogg.se

Dammtussarna under sängen ska du inte ta bort, de är änglarnas små tofflor.

RSS 2.0